Over mij
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2022/03/Dorenda.jpg

1972 ● linkshandig ● getrouwd ● 2 zoons ● thee, latte, water (en soms een wijntje) ● dol op chocola ● lezen ●  introvert ● oog voor detail ● betrouwbaar ●

Over mijLeuke Letters

Hallo!

Ik ben Dorenda Bloemhard, het gezicht achter Leuke Letters.

Creatief bezig zijn is voor mij altijd al een belangrijke vorm van ontspanning geweest. Als kind was ik vaak aan het knutselen en tekenen en rond mijn 20e volgde ik een cursus kalligrafie waarmee ik de basis legde voor mijn liefde voor letters.

Jaren later, in 2017, werd ik opnieuw gegrepen door…(je raadt ’t vast al): letters! Wat opnieuw begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie.

Kalligrafie staat daarbij voor mij in het middelpunt. Er is zóveel mogelijk met kalligrafie, en er zijn zóveel verschillende stijlen met ieder weer een eigen bijzondere uitstraling en charme. Ik zie het als uitdaging om elk jaar weer minimaal één nieuwe stijl te leren. Maar daarbij blijf ik ook continu werken aan de stijlen die ik al ken, om mijn vaardigheden hierin nóg verder te kunnen verbeteren!

Met Leuke Letters wil ik mijn passie voor letters met iedereen delen. In deze “digitale wereld” wil ik mensen verrassen met het unieke karakter van handgeschreven letters. Dat kan op allerlei manieren, daar lees je alles over op deze website!

Heb je vragen of ideeën, neem dan gerust vrijblijvend contact op!