Kalligrafie
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

DIENSTENKalligrafie

Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift. Het tovert letters om tot elegante, sierlijke en bijzondere letters. Kalligrafie is ‘ambachtelijk handwerk’ en geeft daarom altijd een uniek en onderscheidend resultaat. Omdat het handwerk is, vraagt het wel de nodige tijd. Houd hier dus rekening mee als je iets door mij wilt laten kalligraferen.

Kalligrafie kan op talloze manieren worden toegepast en ingezet, zoals:

Envelop Adressering

Van persoonlijke of zakelijke post bijvoorbeeld trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen of bijzondere mailingen. Wanneer jij speciale post verstuurt, dan wil je dat jouw envelop opvalt op de deurmat. Met gekalligrafeerde adressering weet je zeker dat de ontvanger jouw post niet over het hoofd ziet.

https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2022/06/KALLIGRAFIE03-min.jpg
https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2022/06/KALLIGRAFIE05-min.jpg

Maatwerk voor teksten

Die een speciale betekenis voor je hebben, bijvoorbeeld een gedicht, brief, huwelijksgelofte, songtekst of bijbeltekst. Wil je jouw tekst aan het papier toevertrouwen? Met kalligrafie maak je van een jouw tekst een bijzondere herinnering om (letterlijk of figuurlijk) in te lijsten.

Stationery

Voor speciale gelegenheden. Ga je trouwen, heb je een jubileum, geef je een bijzonder diner of heb je iets anders te vieren? Of je het nu groots aanpakt of in kleine kring viert, je wilt vast en zeker dat jouw feest perfect en tot in de kleinste details is verzorgd. En daar kan de inzet van kalligrafie een grote bijdrage aan leveren! Met menukaarten, plaatskaartjes, welkomstbord en bedankkaartjes in één en dezelfde kalligrafiestijl maakt jouw speciale feest gegarandeerd een onvergetelijke indruk.

https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2022/06/KALLIGRAFIE02-min.jpg