Graveren
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

DIENSTENGraveren

Wie kent het principe niet: 1+1=3. Twee acties, items of personen die samen zoveel meer effect hebben dan elk afzonderlijk.
En zo is het maar net als je kalligrafie en graveren met elkaar combineert! Een magisch duo, dat gegarandeerd een bijzonder effect oplevert.

gravure kalligrafie
gravure kalligrafie
Gravure
Gravure kalligrafie
gravure kalligrafie
Gravure kalligrafie
Graveren wijnglas
image0 (1)
image0 (2)

Events

Met de opening van jouw zaak, jouw productlancering of relatiedag wil je opvallen. Een event of moment om jouw merk dichter bij je klant te brengen. Je klant een beleving geven die authentiek en uniek is met een persoonlijke touch, zowel letterlijk als figuurlijk! Met on-site kalligrafie of graveren als onderdeel van jouw merkactivatie event til je de klantbeleving gegarandeerd naar een volgend niveau.

Live kalligrafie en graveren, on-site of in-store tijdens jouw event geven je klant een unieke belevenis. Het is voor klanten niet alleen leuk om te zien hoe ik jouw product voor ze personaliseer, maar ook om het resultaat vervolgens mee naar huis te mogen nemen! Je klant zal de persoonlijke touch waarderen en de unieke ervaring ook vast willen delen met de wereld. Graveren geeft een prachtig resultaat op glas en metaal, maar is ook mogelijk op andere materialen.

Wil jij ook met jouw event een onvergetelijke indruk bij je klant achterlaten?  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2022/11/Dolce-en-Gabbana-1-640x640.jpg
https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2023/01/photo-output_1-640x640.jpg

Personalisatie

Iemand verrassen met een luxe geschenk is leuk. Iemand verrassen met een luxe geschenk waar zijn of haar eigen naam of een speciale boodschap op staat is nóg leuker! Gravures toveren een luxe cadeau om tot een exclusief en persoonlijk geschenk. De flacon van de favoriete eau de parfum van je lief. Of die fles wijn, cognac of whiskey waar je je (schoon-)vader mee wilt verrassen. Of champagneglazen gegraveerd met een monogram voor het bruidspaar. Zomaar wat voorbeelden van cadeaus waar je gegarandeerd indruk mee maakt.

Alle gravures worden met de hand geschreven, waarbij ik gebruik maak van de technieken van kalligrafie. De gravure vul ik desgewenst op met een zilver- of goudkleurige wax voor een extra ‘sparkly’ effect. Dit is trouwens niet aan te raden voor bijvoorbeeld wijn- of champagneglazen, omdat deze voor consumptie worden gebruikt. Ook flessen drank met bubbels graveer ik niet, vanwege explosiegevaar.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.