Events
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

DIENSTENEvents

Bij Leuke Letters gaat het niet zomaar om letters maar om het creëren van een unieke beleving en een blijvende herinnering met een persoonlijke touch. Ieder event moet uniek en onvergetelijk zijn. En met de inzet van Leuke Letters voor jouw event, wordt het voor jouw publiek gegarandeerd een waardevolle belevenis.

Live personaliseren

Met het live personaliseren van producten tijdens jouw event, geef je je gast een unieke mogelijkheid om je gasten een persoonlijk en uniek cadeau mee te geven waar ze tegelijkertijd een bijzondere herinnering aan overhouden. Bijna alle producten zijn te personaliseren. Afhankelijk van het materiaal van het item, breng ik de sierlijke letters aan met kalligrafiepen, watervaste marker of graveerpen.

Professionele kalligraaf - graveur

Ben jij op zoek naar een professionele kalligraaf – graveur met vakmanschap en oog voor detail om de gasten van jouw event een unieke beleving te bieden? Bij Leuke Letters ben je aan het juiste adres om van jouw event een blijvende herinnering te maken.

Ontdek ook de magie van live personalisatie en maak van jouw event een onvergetelijke belevenis met Leuke Letters
photo-output
Gravure ringendoosje
Live event
AP7
events-2
Rituals 2-min
Live personalisatie event merkactivatie
Personalistaie

Merkactivatie

Je wilt dat jouw publiek een waardevolle belevenis krijgt die men zich nog lang zal blijven herinneren. Dat is precies de magie die live personaliseren tijdens jouw merkactivatie event brengt. De klant is ter plekke getuige van het kalligraferen of graveren van zijn/haar naam. Het personaliseren wordt daarmee entertainment! De ervaring leert dat het live personaliseren veel verraste reacties en waardering oplevert. Het zorgt daardoor dus op een interactieve manier voor een gedenkwaardige verbinding met jouw merk.

De naam van de klant op het product gekalligrafeerd of gegraveerd, de bijzondere ervaring in het geheugen van de klant gegrift! Met on-site personalisatie til jij jouw event gegarandeerd naar een volgend niveau.

Wil jij ook een onvergetelijke indruk bij je klant achterlaten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2024/01/Graveren-event-e1705220096933-320x320.jpg
https://www.leuke-letters.nl/wp-content/uploads/2024/01/DaniekAlblas_IndustrialRomance-71-320x320.jpg

Momenten om te vieren

Ook voor particulieren verzorgt Leuke Letters met liefde de perfecte accenten om speciale momenten mee te vieren. Een bruiloft, jubileum, private diner? Maak er een onvergetelijke herinnering van!

Of het nu gaat om het graveren van het ringendoosje, de envelopadressering met kalligrafie, of het aankleden van de dinertafel met sierlijke menukaarten voorzien van kalligrafie en voor iedere gast een naamkaartje op zijn/haar plaats aan de dinertafel. Bij Leuke Letters draait alles om het vieren van de unieke momenten in het leven.

Wil jij jouw event ook onvergetelijk maken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.